Ο Άντρις Τρεϊμάνις θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γουέστ Χαμ για το Europa League την Πέμπτη (19:45).

Ο Λετονός διαιτητής ξυπνά άσχημες μνήμες στους Πειραιώτες, καθώς δεν έχουν μαζί του νίκη σε τρεις αγώνες. Συγκεκριμένα, ο 38χρονος ρέφερι ήταν στις 16/12/2020 στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1 για την εξ αναβολής πρώτη αγωνιστική της Super League, στις 7/4/2021 στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, καθώς και στις 17/10/2022 στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2 για την όγδοη αγωνιστική της Super League.

Επίσης, έχει διευθύνει τα Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ 3-2 (2020), ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1 (2022), Χαρτς-ΠΑΟΚ 1-2 (2023), ΑΕΚ-Άρης 0-2 (2021), ΑΕΚ-Άρης 0-0 (2021), Παναθηναϊκός-Θέλτα 0-2 (2016) και Απόλλων Σμύρνης-Λαμία 0-0 (2022).

Φέτος έχει διευθύνει το Σερίφ-Ρόμα 1-2 για τους ομίλους του Europa League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σχεδόν ίδιος κόσμος για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στις μάχες των playoffs του Europa League

Τετέι: «Ονειρικό το ευρωπαίκό ντεμπούτο μου»

Δεσύλλας: «Εμφάνιση επιθετικού με εμπειρία από τον Τετέι - Μπορεί να πατήσει στην εμφάνιση αυτή ο Παναθηναϊκός»

Οι πιθανότητες των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League

Στα υποψήφια για γκολ της βραδιάς στο Europa league των Τεττέη, Γερεμέγεφ

Μπενίτεθ: «Πάμε στην Τσεχία για τη νίκη, θετικά όλα τα σημάδια για Τετέι - Θέλω να μείνω και να μπω στο νέο γήπεδο»

Τετέι: «Έχω δουλέψει σκληρά για να φτάσω εδώ, απόψε δικαιώθηκα - Πιστεύω ότι μπορώ να γίνω ηγέτης του Παναθηναϊκού»

Αντίνο: «Όμορφη εμπειρία η πρώτη μου ευρωπαϊκή συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό - Το παιχνίδι μάς αφήνει πικρή γεύση»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού και την ήττα του ΠΑΟΚ

Κυριακόπουλος: «Μετά το 1-1 ξυπνήσαμε»