Αποτέλεσμα φαίνεται πως είχε η πρόσφατη επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, όπου μίλησε στους παίκτες και εξέφρασε την απογοήτευσή του μετά τον αποκλεισμό από το Champions League.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ζήτησε από όλους την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και φυσικά να βελτιώσουν το αγωνιστικό πρόσωπό τους σε σχέση με ό,τι έδειξαν με την Νέφτσι και την Λουντογκόρετς.

Χθες οι παίκτες επέστρεψαν στο Ρέντη και εκείνο που προκύπτει, σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», είναι πως πρέπει να γυρίσουν τον διακόπτη για να πετύχουν τον μεγάλο στόχο που έθεσε η διοίκηση.

«Πάμε όλοι ενωμένοι από εδώ και πέρα. Να πετύχουμε τους στόχους μας και να μπούμε στους ομίλους του Europa League», ειπώθηκε μεταξύ άλλων από τους ποδοσφαιριστές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκαρέ: «Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα μείνω στον Άρη, αλλά από το κλαμπ και τον πρόεδρο»

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: Γεμίζει το Πανθεσσαλικό για το ματς με τον Βόλο!

Τσακίρης: «Μόνο κάποιες παρουσίες παικτών μπορεί να κρατήσει η ΑΕΚ»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν σήμερα στις 14:00 τα εισιτήρια για ΑΕΚ σε... combo με ΤΣΣΚΑ Σόφιας!

Τσορμπατζόγλου: «O ''δίαυλος'' επικοινωνίας που ψάχνει ο Λίσι -Που βρίσκονται οι ανανεώσεις Μιχαηλίδη & Ζίβκοβιτς»

Στο Καυτανζόγλειο το Σάββατο ο Φοφόνκα για το Ηρακλής-Kifisia FC Tutu Deals: «Η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της»

ΑΕΚ: Επιστρέφει και στρέφεται σε Παναιτωλικό

ΠΑΟΚ: Σενάριο με Μπάνζα και Εντιαγέ μαζί – Η αγωνία για Πέλκα πριν τον ΟΦΗ

Τσορμπατζόγλου: «Ζήτημα για τον προβληματικό ΠΑΟΚ η αξιοποίηση του Μπάνζα - Θέλει να χτίσει κορμό, αλλά...»

Ο Παναιτωλικός πήρε εισιτήρια για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ