Μοναδικές στιγμές έζησε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, ο οποίος την Πέμπτη έγραψε ιστορία με τη μεγάλη νίκη (6-1) επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία και την πρόκριση στους «8» του Conference League.

Μετά τη θρυλική ανατροπή στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο έγιναν ένα με τους λιγοστούς φιλάθλους που ταξίδεψαν λίγο έξω από την Βοϊβοντίνα και μετά στα αποδυτήρια υπήρξε επαφή, μέσω βίντεοκλησης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του από αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα.

Όλες αυτές οι στιγμές καταγράφηκαν στην «ερυθρόλευκη» παρακάμερα, όπως δημοσιεύτηκε σήμερα μέσα από το επίσημο κανάλι του συλλόγου.

Μέσα σε όλα, φυσικά, και η μεγαλειώδης υποδοχή του κόσμου στους ποδοσφαιριστές και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση από τους εκστασιασμένους φίλους της ομάδας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προπονητής ΤΣΣΚΑ Σόφιας: «Oμάδα κλάσης ο Παναθηναϊκός - Ξέρω έναν παίκτη τους, τον είχα πάρει στο Αμβούργο»

Το μήνυμα του Νίστρουπ στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Περιμένω να σας δω στο γήπεδο αύριο»

Νίστρουπ: «Νίκη, 24άδα και ένα βήμα τη φορά - Δεν είναι όπως πριν τρεις μήνες η ΤΣΣΚΑ»

Κυριακόπουλος: «Έχουμε βρει την ταυτότητά μας – Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός»

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Δεσύλλας: «Με μικρό ροτέισον μέχρι τη διακοπή ο Νίστρουπ – Αυτοί διεκδικούν θέση ενόψει ΤΣΣΚΑ»

Αθανασίου: «Εξαιρετική η εκκίνηση του Τετέι, κομβικός ως δεύτερος επιθετικός για τον Παναθηναϊκό έως τώρα»

Δεσύλλας: «Η λογική δείχνει rotation με ΤΣΣΚΑ Σόφιας - Αυτά είπε ο Νίστρουπ στους παίκτες του»

Ο γνώριμος Ιρακινοσουηδός Αλ-Χακίμ διαιτητής στο Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (26/10) τα εισιτήρια για Νόρτζελαντ - Πόσο κοστίζουν και πως αποκτώνται