Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρατάσσει τον Ολυμπιακό στη Σουηδία για το ματς με τη Μάλμε με την ενδεκάδα της… τριάρας απέναντι στην Μπράγκα.

Ίδιες επιλογές από τον Βάσκο τεχνικό, ο οποίος ποντάρει στην ομοιογένεια της ομάδας του για το απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι. Μάλιστα, επαναφέρει στη δεξιά πλευρά τους Κοστίνια-Ροντινέι.

Στην εστία είναι ο Τζολάκης, δεξιά ο Κοστίνια, αριστερά ο Ορτέγκα και στα στόπερ οι Ρέτσος-Κάρμο. Ο Έσε με τον Μουζακίτη στον άξονα, μπροστά τους ο Τσικίνιο και στα φτερά οι Ροντινέι, Ζέλσον. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Κααμπί.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα – Έσε, Μουζακίτης – Ροντινέι, Τσικίνιο, Ζέλσον – Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο οι Πασχαλάκης, Πιρόλα, Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρθία, Γιάρεμτσουκ, Γουίλιαν, Μασούρας, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Ντόη, Κωστούλας.

Η ενδεκάδα της Μάλμε: Ντάλιν – Στρίγκερ, Ρέσλερ, Γιάνσον, Μπουζανέλο – Γιόνσεν, Πένια – Αλί, Λουκιλί, Μπολίν – Μποτχάιμ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»