Ο Κώστας Φορτούνης εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και επισκέφτηκε την Ελλάδα. Ο 33χρονος μέσος πήγε στην προπόνηση του Ολυμπιακού στου Ρέντη χθες και τα είπε με τους παλιούς του συμπαίκτες, αλλά και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Η κίνηση αυτή του Φορτούνη λέει πολλά για το μέλλον. Το συμβόλαιό του με την Αλ Καλίτζ λήγει το καλοκαίρι και οι πιθανότητες να επιστρέψει στο λιμάνι για να κλείσει την καριέρα του με τα ερυθρόλευκα είναι πολλές.

Άλλωστε ο πρώην διεθνής μέσος είχε έφυγε ως φίλος από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2024 και παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση. Σε 9 εμφανίσεις φέτος στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας έχει 4 γκολ και 9 ασίστ δείχνοντας πως είναι σε υψηλό επίπεδο.

Υπενθυμίζεται πως ο Φορτούνης έπαιξε στον Ολυμπιακό από το 2014 μέχρι το 2024 κατακτώντας έξι πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, ενώ ήταν και ο αρχηγός της ομάδας στην κατάκτηση του Conference League. Συνολικά με τα ερυθρόλευκα σε 343 εμφανίσεις έχει 94 γκολ και 106 ασίστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος