Λίγα 24ωρα απομένουν για την έναρξη του Final 4 της Ευρωλίγκας στο Βερολίνο (24-26 Μαΐου), εκεί όπου για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα δώσουν το «παρών» τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός AKTOR!

Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα λοιπόν για τη μεγάλη μπασκετική γιορτή, η Ευρωλίγκα βάζει σιγά-σιγά στο κλίμα των ημερών, θυμίζοντας στιγμές και φάσεις που έγραψαν ιστορία κατά το παρελθόν!

Μία από αυτές ήταν το μυθικό τρίτο δεκάλεπτο που πραγματοποίησαν οι «ερυθρόλευκοι» στον περσινό ημιτελικό με τη Μονακό, εκεί όπου με ασύλληπτο σερί 27-2, γύρισαν από το -12 του ημιχρόνου, εκτοξεύοντας τη διαφορά στο +13, βάζοντας έτσι τις βάσεις για την πρόκριση στον τελικό!

Μάλιστα, η ίδια η διοργάνωση χαρακτήρισε εκείνο το δεκάλεπτο ως την πιο κυριαρχική περίοδο στην ιστορία των Final 4!





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Γιαννακόπουλος για Μποντιρόγκα: Κανένας δεν παίζει με την υπομονή μας-Το περάσαμε με Μπερτομέου, 2η φορά δεν θα υπάρξει

«Οι δεσμοί δεν σβήνουν ποτέ» - Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα - Κωστούλα

Κωστούλας μετά το Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός: «Φέτος πιστεύω είναι η χρονιά μας»

Μποζίκας: «Δύσκολο να κρατήσεις τόσο χαμηλά μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός - Αξίζαμε προβάδισμα 20 πόντων στο ημίχρονο»

Ο Λάσο απάντησε για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί από τον πάγκο της Εφές

Έξαλλη με Τζόουνς η Μαρία Δαρσινού: «Ποιος είναι αυτός που κάνει νταηλίκια στον Σλούκα; Η μάνα του τον ξέρει;»

ΜακΚίσικ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Βασιστήκαμε ο ένας στον άλλο και εκτελέσαμε το πλάνο - Ήταν μία καταπληκτική νίκη»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Τζόζεφ: «Μας πείσμωσε η ήττα στο Κύπελλο - Μου ταιριάζει το στυλ του Ολυμπιακού και του Μπαρτζώκα»