Ο Λορέντσο Σιπιόνι αναμένεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, με τον νεαρό μέσο να έχει ξεκινήσει το μακρινό ταξίδι από την πατρίδα του μία μέρα πριν.

Ο δημοσιογράφος, Αντριάνο Σαβάλι, δημοσίευσε φωτογραφία του 20χρονου ποδοσφαιριστή από αεροδρόμιο της Αργεντινής, όπου βρέθηκε ο παίκτης το βράδυ της Παρασκευής (04/07), για να αναχωρήσει από τη χώρα.

«Ο Λορέντσο Σιπιόνι χθες το βράδυ, πριν ταξιδέψει για να ενισχύσει τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2029» αναφέρει η σχετική λεζάντα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Σταματέλος και Παγκάκης κάνουν… σέντρα μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Κετσετζόγλου: «Παιχνίδι-παγίδα για την ΑΕΚ, θα είναι… Νέα Φιλαδέλφεια το γήπεδο - Το πλάνο του Νίκολιτς»

Κορόνα: «Παλεύουμε για έναν καλύτερο Παναθηναϊκό-Πλήρως αφοσιωμένος σε ένα σπουδαίο σχέδιο ο Αλαφούζος»

Στο επίκεντρο η ΑΕΚ στις Σέρρες και δύο ντέρμπι που «ζυγίζουν» κορυφή σε Θεσσαλονίκη και Φάληρο

Άρης-ΠΑΟΚ: Ντέρμπι «φωτιά» στο Χαριλάου με διαφορετικούς στόχους

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Αναζητώντας διαφορετικά πράγματα στο Φάληρο

ΟΦΗ-Λεβαδειακός: Το… ορεκτικό του πρωταθλήματος πριν το «κυρίως» του Κυπέλλου

Πανσερραϊκός-ΑΕΚ: Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες για την Ένωση στις κιτρινόμαυρες Σέρρες

Λέτο: «Πρέπει να φτιάξουμε τη νοοτροπία μας και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Τσακίρης: «Συγκλονιστική η υποδοχή του κόσμου στην αποστολή της ΑΕΚ - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»