Στο στόχαστρο της Γιουβέντους τοποθετεί τον Χρήστο Μουζακίτη ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ντάριο Πελεγκρίνι.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ των «μπιανκονέρι», ο ιταλικός σύλλογος φαίνεται πως έχει ζητήσει πληροφορίες από τον Ολυμπιακό για τον 18χρονο μέσο.

«Αίτημα πληροφοριών της Γιουβέντους για τον Μουζακίτη, τον 18χρονο μέσο του Ολυμπιακού και ένα από τα καλύτερα ταλέντα που εμφανίστηκαν την τελευταία σεζόν στον κόσμο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πελεγκρίνι.

Στην πρώτη του χρονιά στην ανδρική ομάδα, ο νεαρός χαφ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και έχει μαγνητίσει το βλέμμα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Κατέγραψε 38 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ, ενώ είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του νταμπλ με τον Ολυμπιακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου