Τις εμφανίσεις του Έσε με τον Ολυμπιακό παρακολουθεί και μάλιστα στενά η Μπενφίκα. Αυτό υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Φως» η οποία ανάμεσα στις πληροφορίες που παραθέτει από το ρεπορτάζ είναι και η παρουσία του ανθρώπου της πορτογαλικής ομάδας στην Σερβία, εκεί που παρακολούθησε το παιχνίδι των ερυθρολεύκων με την Μπάτσκα Τόπολα.

Το ενδιαφέρον της Μπενφίκα χρονολογείται εδώ και μήνες. Συγκεκριμένα, είχε καταβάλει προσπάθεια να αποκτήσει τον νεαρό μέσο τον περασμένο Ιανουάριο. Τότε όμως και ο παίκτης δεν ήθελε να μετακομίσει στην Ευρώπη στα μέσα της σεζόν αλλά και οι απαιτήσεις της ομάδας του, της Ουρακάν είχαν κριθεί μεγάλες για την περίσταση.

Πλέον, με τον 22χρονο μέσο να έχει πάρει μεταγραφή και να κάνει καλές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, η Μπενφίκα δεν έχει σταματήσει να τσεκάρει την εξέλιξή του για να αποφασίσει εάν θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει κάποια κίνηση από την πορτογαλική ομάδα το καλοκαίρι έχοντας δει και σε άλλα παιχνίδια τον Έσε και έχοντας σχηματίσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την αγωνιστική του ποιότητα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο