Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει τη μεγάλη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, που του έδωσε την πρόκριση για δεύτερη σερί χρονιά στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Μετά τη λήξη του αγώνα, στο κατάμεστο ΣΕΦ επικράτησε… πανζουρλισμός από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς, που έγιναν ένα με τους παίκτες και όλοι μαζί πανηγύρισαν το γεγονός ότι η ομάδα θα βρίσκεται στο Κάουνας την άλλη εβδομάδα.

Στη συνέχεια, δε, το γλέντι συνεχίστηκε στα αποδυτήρια, με τους παίκτες να αλληλοσυγχαίρονται και να φορούν τα απαραίτητα μπλουζάκια με τη στάμπα «Κάουνας». Μάλιστα, το «παρών» στα αποδυτήρια έδωσαν και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μιλώντας στους μπασκετμπολίστες των νταμπλούχων Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, τον λόγο πήρε ο Γιώργος, λέγοντας: «Συγχαρητήρια σε όλους, είμαστε σε δεύτερο συνεχόμενο Final 4. Μένουν ακόμη δυο νίκες, πάμε για τον Ολυμπιακό, να το πάρουμε».

Δείτε το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο Top-10 της αγωνιστικής Παπανικολάου και Γουόρντ, στην κορυφή ο Άρμονι Μπρουκς

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Γιαννακόπουλος για Μποντιρόγκα: Κανένας δεν παίζει με την υπομονή μας-Το περάσαμε με Μπερτομέου, 2η φορά δεν θα υπάρξει

«Οι δεσμοί δεν σβήνουν ποτέ» - Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα - Κωστούλα

Κωστούλας μετά το Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός: «Φέτος πιστεύω είναι η χρονιά μας»

Μποζίκας: «Δύσκολο να κρατήσεις τόσο χαμηλά μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός - Αξίζαμε προβάδισμα 20 πόντων στο ημίχρονο»

Ο Λάσο απάντησε για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί από τον πάγκο της Εφές

Έξαλλη με Τζόουνς η Μαρία Δαρσινού: «Ποιος είναι αυτός που κάνει νταηλίκια στον Σλούκα; Η μάνα του τον ξέρει;»

ΜακΚίσικ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Βασιστήκαμε ο ένας στον άλλο και εκτελέσαμε το πλάνο - Ήταν μία καταπληκτική νίκη»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων»