Για την απόκτηση του Μπαντιουγκού Φαντιγκά κινείται η Πάφος, σύμφωνα με κυπριακό δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «kerkida.net», η ομάδα της Μεγαλονήσου θέλει να κάνει δικό της ακόμη έναν παίκτη του Ολυμπιακού, μετά τον Μαμαντού Κανέ, για τον οποίο δαπάνησε περίπου 1 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπάρχει ενδιαφέρον για δανεισμό και οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για την εν λόγω υπόθεση. Μάλιστα, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στην Αυστρία, εκεί όπου οι Πειραιώτες βρίσκονται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Την περασμένη σεζόν, ο Φαντιγκά αγωνίστηκε στον Ιωνικό με τη μορφή δανεισμού, πραγματοποιώντας 29 εμφανίσεις, συνοδευόμενες από ένα γκολ και μία ασίστ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR