· Έχει ήδη καταγραφεί για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό (σε ώρα…Τσάμπιονς Λιγκ, 9.30μμ!!!), ότι το βασικό πλάνο του Μίτσελ είναι να παρατάξει το ίδιο σχήμα του 5-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, άντε με μία αλλαγή, με πιθανότερη τον Ροντινέι αντί του Ανδρούτσου.

· Ας έχουμε, πάντως, υπόψιν μας ότι στην τελευταία πρόβα ενδεκάδας, χθες βράδυ στο Ρέντη, ο Ισπανός τεχνικός έκανε πάλι κάτι που είχε κάνει και προχθές, δείχνοντας ότι προφανώς το σκέφτεται σοβαρά. Τι εννοώ; Έδωσε πολύ χρόνο στον Μασούρα και στον Γκάρι Ροντρίγκες, δύο παίκτες που πέρασαν αλλαγή στο ματς με την Τρίπολη και πέτυχαν από ένα γκολ ο καθένας, ενώ ο Γκάρι είχε και ασίστ.

· Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι δύο.



· Το πρώτο αν το δοκιμάζει αυτό το σχήμα, με τον Γκάρι η, τον Μασούρα για το ξεκίνημα του παιχνιδιού η, ως εναλλακτική επιλογή μέσα στο παιχνίδι, στο β΄ ημίχρονο.

· Το δεύτερο ποιόν παίκτη θα αφήσει στον πάγκο, αν ξεκινήσει με τον Μασούρα η, τον Γκάρι. Γιατί για να παίξει με…12, είναι κομματάκι δύσκολο! Στις δοκιμές, λοιπόν, ο Μίτσελ άφηνε έξω από τη βασική ενδεκάδα πότε τον Φορτούνη, πότε τον Μπιέλ και πότε τον Χάμες, θα έλεγα κυρίως τον Χάμες.

· Θα έχει οπότε πραγματικά ενδιαφέρον τι απόφαση θα πάρει ο Μίτσελ. Η λογική λέει ότι δύσκολα θα το κάνει, να αφήσει στον πάγκο έναν εκ των τριών πίσω από τον σέντερ φορ, και δη τον Χάμες, που στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι ήταν ο καλύτερος παίκτης. Αλλά ας περιμένουμε. Ο ίδιος ο Μίτσελ είναι που μετά τα δύο golazo του Μαρσέλο στο 4-1 επί του Ατρόμητου στο Κύπελλο, τον είχε στον πάγκο στα δύο επόμενα παιχνίδι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποστολόπουλος: Και με 15 επεμβάσεις και με «μπούκες» και με σουτ στο ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό

Οι τελευταίες νίκες του Ολυμπιακού επί ΠΑΟ και ΑΕΚ έχουν τον ίδιο παρονομαστή!

Ο Ολυμπιακός 3 σερί ήττες στο Καραϊσκάκη δεν είχε ποτέ μέχρι στιγμής από την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Από τον Ιμπόρα στον Έσε και τον Καρβάλιο και από τον Ρέτσο στον Ρόντινεϊ και τον Κάρμο!

Ο Μεντιλίμπαρ είπε χθες στην Τούμπα την κουβέντα-κλειδί για τον Ολυμπιακό…

Σφυρίζει απόψε τον Ολυμπιακό ο Ντελαζό του Άρης-ΠΑΟΚ 0-1 και του πέναλτι στο Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ. Και σφυρίζει με την ΑΕΚ...

Ολυμπιακός: Μία υπόκλιση στον Μεντιλίμπαρ

Και η Κ19 του Ολυμπιακού Ιταλούς κέρδισε και πήρε το ευρωπαϊκό…

Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει απόψε καλύτερα απ' ό,τι και στο 4-2!

Ολυμπιακός: Οιωνός πρόκρισης οι μόλις τέσσερις ανατροπές στην ιστορία των Κυπέλλων Ευρώπης και ο τρόπος που έγιναν!