Πάτησε Ελλάδα ο Ομάρ Ρίτσαρντς!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία ότι ήρθε στην Αθήνα ο Άγγλος αριστερός μπακ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό με τη φόρμουλα του δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο 25χρονος θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ρίτσαρντς θα αποτελέσει το δίδυμο των αριστερών μπακ του Ολυμπιακού, μαζί με τον Φρανσίσκο Ορτέγκα, του οποίου η μεταγραφή από τη Βέλες είναι κλεισμένη, ενώ από την άλλη ο Ραμόν αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»

Τι ματς απομένουν για ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό - Ορθάνοιχτη η 4η θέση

Τσακίρης: «Τεράστιο ματ του Νίκολιτς στον Παπαδόπουλο - Η καλύτερη φετινή εμφάνιση της ΑΕΚ»

Κετσετζόγλου: «Σε τρομερή φόρμα η ΑΕΚ ενώ οι ανταγωνιστές της έχουν προβλήματα - Δεν άφησε περιθώρια στον Λεβαδειακό»