Ραντεβού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δίνει η Θύρα 7 στο ΣΕΦ σήμερα το μεσημέρι για την υποδοχή του Σάσα Βεζενκοφ. Σε ανάρτηση της στα social media αναφέρει:

«Όλοι αύριο στο ΣΕΦ στις 14:30 να υποδεχθούμε τον καλύτερο παίκτη της Ευρώπης τον δικό μας Σάσα», αναφέρει στην ανάρτησή της η Θύρα 7 συνοδευόμενη με μια πανηγυρική φωτογραφία του παίκτη.



Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός προανήγγειλε χθες το βράδυ με μια ανάρτηση την άφιξη του Σάσα Βεζένκοφ και μια συνέντευξη Τύπου στην οποία προφανώς και θα γίνει η παρουσία του παίκτη στον Τύπο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σλούκας: «Ευεργέτης και οραματιστής της Παναθηναϊκής ιδέας ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Πενιαρόγια: «Αυτό το τουρνουά είναι το σημαντικότερο της προετοιμασίας»

Περσίδης: «Ο ΠΑΟΚ θα τιμήσει τη μνήμη ενός εμβληματικού παράγοντα - Να δούμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε»

Γιαννακόπουλος: «Ο Παύλος δεν έχει φύγει, οκτώ χρόνια τώρα τον τιμάμε - Χαίρομαι που βλέπω τον ΠΑΟΚ σε αυτό το τραπέζι»

Ομπράντοβιτς: «Αν έβλεπε τον Παναθηναϊκό σήμερα, ο Παύλος θα ήταν πολύ χαρούμενος - Ήταν σαν πατέρας για εμένα»

Τρινκιέρι: «Πριν από έξι μήνες θα λέγαμε τρελό όποιον έλεγε ότι θα ερχόμασταν εδώ»

Live Streaming: Παρακολουθήστε τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος»

Καλτσίδου: «Τιμή μου να προπονώ την Εθνική - Απόλυτος στόχος το Ευρωμπάσκετ 2027»

Η αποστολή του Άρη για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα: Μέσα ο Μοκόκα

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»