Για τα… διαδικαστικά ήρθε στην Ελλάδα ο Λούκα Βιλντόσα.

Ο Αργεντινός γκαρντ αφίχθη τα ξημερώματα της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Ο αθλητής έκανε την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», φορώντας μπλουζάκι της νέας του ομάδας, και πόζαρε χαμογελαστός στον φωτογραφικό φακό, παρότι ήρθε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην Αθήνα.







Ο 28χρονος γκαρντ αποτελεί τη δεύτερη προσθήκη στο ρόστερ των Πειραιωτών, οι οποίοι πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσαν την επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ και ακολούθησε η μεταγραφή του Κίναν Έβανς, παρότι είναι τραυματίας και θα επιστρέψει στο β’ μισό της επόμενης σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι