Η Μπέριλ ΜακΚίσικ, σύζυγος του Σακίλ ΜακΚίσικ, βρίσκεται στη Βαρκελώνη για να δει από κοντά τις αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό, και κατήγγειλε ένα άσχημο περιστατικό.

Συγεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα έγραψε στον προσωπικό της λογιαριασμό στο twitter, μερίδα οπαδών της καταλανικής ομάδας επιχείρησε να της επιτεθεί, επειδή πανηγύριζε υπέρ των «ερυθρόλευκων» στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

«Ένα σύνολο ανδρών οπαδών της Μπαρτσελόνα προσπάθησαν να μου επιτεθούν επειδή φώναζα για την ομάδα μου. Κάποιος από το προσωπικό ασφαλείας απάντησε με απάθεια, όταν του ζήτησα βοήθεια. Μπράβο. Δεν έχω λόγια», έγραψε συγκεκριμένα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Στις 24/9 το τζάμπολ της νέας σεζόν-Πότε γίνονται Super Cup και Final 4

Επίσημο: Ομόφωνα στη νέα EuroLeague η Μπεσίκτας και αύξηση σε 24 ομάδες το 2027-Δεκαετές η Ρεάλ

«Σφραγίζεται» η είσοδος Μπεσίκτας αντί Μονακό στην EuroLeague-Αύξηση σε 24 ομάδες από το 2027/28

Στη Σόφια και τη νέα σεζόν η Χάποελ Τελ Αβίβ, αν δεν γίνουν τα παιχνίδια της στο Ισραήλ

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 της σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις!

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»