Τρεις είναι αυτή τη στιγμή οι αριστεροί μπακ που κοιτάζουν στον Ολυμπιακό, από τη λίστα των πέντε παικτών που είχαν ξεχωρίσει οι ιθύνοντες του συλλόγου σε συνεννόηση με τον Πέντρο Μαρτίνς.

Ο Σιλά της Λανς και ο Όλσον της Έλφσμποργκ βγήκαν από το κάδρο και, όπως γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», πλέον οι Πειραιώτες εστιάζουν την προσοχή τους στους Νταλμπέρτ της Ίντερ (δανεικός στη Ρενς), του Ρεάμπτσιουκ της Πάσος Φερέιρα και του Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ.

Οι τρεις αυτοί παίκτες, άλλος πολύ άλλος λιγότερο, αρέσουν στον Πορτογάλο τεχνικό και την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνει την τελική εισήγηση του για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις από πλευράς Πειραιωτών, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στη συγκεκριμένη υπόθεση και να έρθει ο παίκτης που θα πάρει τη θέση του Βινάγκρε, ο οποίος επιστρέφει στη Γουλβς και ίσως να πάει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επίσημο: Με αγορά-ρεκόρ στη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι από τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Λουίς

Διαρκείας στους ποδοσφαιριστές που δόξασαν τον Παναθηναϊκό με απόφαση Αλαφούζου

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»

Αθανασίου: «Εκτός από την ουσία θέλει να δείξει και αγωνιστική βελτίωση ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Χράντετς Κράλοβε»

Τικνιζιάν: «Πρωτάθλημα και όσο ψηλότερα γίνεται στο Europa League με τον Ολυμπιακό»

Αριάγκα: «Θέλω τίτλους και να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση»