Τίτλοι τέλος αναμένεται να πέσουν πολύ σύντομα στη συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Τζόρτζ Πάπας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος γκαρντ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Προμηθέα Πατρών, με τον ίδιο μάλιστα να βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του με τους «ερυθρόλευκους».

Να θυμίσουμε, πως η τρέχουσα συμφωνία του ομογενή άσου με τους Πειραιώτες ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να παίρνουν τελικώς την απόφαση μετά από συζητήσεις να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους από τώρα.

Ο λόγος της απόφασης αυτής έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Τζορτζ Πάπας θέλει να βρίσκεται σε μια ομάδα και ένα περιβάλλον όπου θα μπορεί να παίζει και να προσφέρει στο αγωνιστικό κομμάτι.

Η έλευση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ στο λιμάνι, αλλά και οι επιστροφές των τραυματιών, δεν επέτρεπαν στον νεαρό γκαρντ να βρει χρόνο συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα, για αυτό και πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Όλα δείχνουν λοιπόν, πως ο Πάπας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα, με τις όποιες εξελίξεις γύρω από το ζήτημα αυτό να αναμένονται σύντομα.

Για την ιστορία, ο 25χρονος άσος ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2022, μετρώντας σε αυτό τον 1,5 χρόνο 31 συμμετοχές στην Stoiximan Basket League με 4 σε επίπεδο Euroleague. Φέτος, σε δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος κατέγραψε 2,9 πόντους και 0,5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 7,3 λεπτά συμμετοχής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!