Μέσα σε λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει βρει τον παίκτη που θα έρθει για να καλύψει το κενό που υπάρχει στη θέση «5» μετά τους τραυματισμούς των Μιλουτίνοφ και Φαλ.

Αυτός είναι ο Μόουζες Ράιτ ο οποίος αγωνίζεται την τουρκική, Μερκεζεφέντι.

Όπως μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας ο Ράιτ είναι η τελευταία προσθήκη στη σχετική λίστα παικτών, ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είναι και αυτός η τελική επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα για την ενίσχυση. Κάτι τέτοιο θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα μέχρι και αύριο, καθώς σήμερα υπάρχει και το ματς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Ο Ράιτ είναι 25 ετών με ύψος 2.06, ωστόσο έχει αθλητικά προσόντα και κάνει αρκετά καλές εμφανίσεις στο τουρκικό πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Στην παιδοογκολογική του Μακάρειου οι Παπανικολάου, Μοντέρο και Μίλερ-ΜακΙντάιρ

Στο Ιβανώφειο με επτά ομάδες το 33ο «Συμεών Μαυροσκούφης» - Το πρόγραμμα του τουρνουά

Το κάλεσμα Σλούκα στον κόσμο για το «Π. Γιαννακόπουλος»: «Όλοι μαζί ξανά στο σπίτι μας»

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Μπάρτλεϊ, αμφίβολος για το φιλικό με την Σπαρτάκ Σουμπότιτσα

Η θερμή υποδοχή σε Ομπράντοβιτς και τα χαμόγελα που χάρισαν οι παίκτες: Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού από τη νίκη με ΑΕΚ

Κύπελλο μπάσκετ Ανδρών: Τζάμπολ στη σεζόν

Παναθηναϊκός-Σπαρτάκ Σουμπότιτσα: Δεύτερο φιλικό στη Ρόδο για τους «πράσινους»

ΠΑΟΚ: Ο Μπαζίνας πήρε… εκδίκηση από τον Τρινκιέρι για τα καψόνια!

Ευχαρίστησε τον κόσμο του ο Ολυμπιακός: «Η Λευκωσία ήταν και πάλι ερυθρόλευκη - Σας περιμένουμε και την Κυριακή»

Βεζένκοφ: «Δεν είμαι στο 100%, όμως πρέπει να αγωνιστώ - Δεν μ' αρέσει να ενοχλεί κάτι, αλλά είναι μέρος του αθλητισμού»