Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση της καταγγελίας του Παναθηναϊκού σε βάρος του Ολυμπιακού, με αφορμή τη συμμετοχή του τελευταίου στο Champions League.

Σήμερα, λοιπόν, εκδικάστηκε στο CAS η προσφυγή του τριφυλλιού (παρουσία ανθρώπων των δύο αιωνίων και της UEFA) και την Δευτέρα αναμένεται η απόφαση για να κλείσει οριστικά το θέμα της παρουσίας ή μη των Πειραιωτών στην προσεχή κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αυτό που βγαίνει για την ώρα απ’την πλευρά των πρωταθλητών είναι πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχία και πως δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να «μπλέκει» τον Βαγγέλη Μαρινάκη ή τον σύλλογο σε κάτι παράνομο.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τους «ερυθρολεύκους» οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας κράτησαν –κατά τη διάρκεια της εκδίκασης- πολύ σκληρή στάση απέναντι στους πράσινους και τα σχόλιά τους ήταν κόλαφος σε βάρος του τριφυλλιού.

Σημειώνουν, παράλληλα, στο λιμάνι πως σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιήθηκαν ακραίες εκφράσεις κατά του Παναθηναϊκού και απ’ την UEFA ξεκαθάρισαν πως δεν μπορούν να πάρουν μια απόφαση, στηριζόμενοι σε ερμηνείες φάσεων απ’ τον οποιοδήποτε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιβλήθηκε ποινή έξι αναμετρήσεων στον Πρεστιάνι λόγω ομοφοβικής επίθεσης στην αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!