Συνέχεια στο θέμα Ολυμπιακού-Ταρέμι δίνει ο δημοσιογράφος που το είχε αποκαλύψει, Ντι Μάρτζιο, τονίζοντας ότι στη μεταγραφή είναι μέσα ο Ολυμπιακός και η Λιόν, με τους Πειραιώτες να έχουν ξεκάθαρα το προβάδισμα.

Δείτε την ανάρτηση του Ιταλού δημοσιογράφου


Από χθες ο ρεπόρτερ του σταθμού μας, Κώστας Νικολακόπουλος, μετέφερε πως όλα δείχνουν ότι η τελική επαφή με τον Ταρέμι και τον Ολυμπιακό έγινε σε καλό κλίμα ενόψει της απόφασης του διεθνούς άσου.

Από την Ιταλία, μάλιστα, υπήρξε πληροφορία σύμφωνα με την οποία βρίσκονται σε εξέλιξη οι συνομιλίες μεταξύ των εκπροσώπων του Ολυμπιακού και του Ταρέμι για να εξασφαλιστεί η έγκριση του επιθετικού της Ίντερ.

Ο Ιρανός επιθετικός, από την πλευρά του, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του, δηλώνοντας πως θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες για τη νέα του ομάδα. Δήλωσε, μάλιστα, πως δεν αποκλείεται ακόμη και το να μείνει στην Ίντερ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μεχντί Ταρεμί: «Έχω τη δυνατότητα να μείνω στην Ίντερ. Έχω καλή σχέση με την ομάδα και προσπαθούμε να πάρουμε μία απόφαση που θα ωφελήσει όλες τις πλευρές. Θα επιλέξω τη νέα μου ομάδα τις επόμενες ημέρες».

Θυμίζουμε πως ο Ταρέμι μέτρησε πέρυσι τρία τέρματα και εννέα ασίστ σε 43 συμμετοχές με τη φανέλα της Ίντερ, ενώ τα καλύτερά του χρόνια ήταν στην Πόρτο, όπου είχε σκοράρει 91 φορές και είχε μοιράσει 56 ασίστ σε 182 αγώνες, μεταξύ 2020 και 2024.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει διλήμματα για την αριστερή πλευρά και τον παρτενέρ του Βάργκα, ενόψει Παναθηναϊκού»

Γρηγορίου: «Αυτοσκοπός για τον Άρη η 5η θέση, τη θέλουμε για πολλούς και διάφορους λόγους»

Δεσύλλας: «Η σκέψη του Μπενίτεθ για την άμυνα και η πνευματική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Πιθανότατα η 11άδα της Λεωφόρου και στην Τούμπα – Ίσως αλλαγή στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει κλονιστεί το γόητρο του ΠΑΟΚ με όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στη σεζόν»

Προχωρά το πρότζεκτ του νέου προπονητικού του ΠΑΟΚ: «Να ξεκινήσουν οι εργασίες μέσα στο 2026»

Παναιτωλικός: Χωρίς τον Ουνάι Γκαρσία θα υποδεχθούν την Κηφισιά οι Αγρινιώτες

ΑΕΛ Novibet: Με Μασόν και Σαγάλ στις Σέρρες, εκτός ο Κακουτά

Ατρόμητος: Χωρίς Γιουμπιτάνα και Μανσούρ στην Τρίπολη

Δεν άντεξε με 10 παίκτες η Κ17 του Παναθηναϊκού και λύγισε με ανατροπή από τη Χόνβεντ