Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στην Αυστρία, όπου από τις 22 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων».

Οι Πειραιώτες έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο προπονητικό κέντρο στο Γκάινμπεργκ, ενώ την Παρασκευή (24/6) το πρώτο του φιλικό κόντρα στη Ριντ στις 19:00.

Το Σάββατο θα δώσουν το δεύτερο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ (25/6, 19:00), ενώ ακολουθούν στην συνέχεια ματς απέναντι σε Κρακοβία, Σλάβια, Αρμίνια και Ζάλτσμπουργκ.




















ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ποιος παίρνει τη θέση του Καλογερόπουλου στο ρόστερ του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς σκέφτεται μόνο το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις των Πινέδα και Γιόβιτς»

Αρχηγών συνέχεια: Έδεσε και Σταυρόπουλο ο Ατρόμητος!

Αθανασίου: «Καθοριστική για τον σχεδιασμό η άφιξη Νίστρουπ - Οι υποθέσεις Ράστοντερ, Ζαγαρίτη και οι μεταγραφές»

Ολυμπιακός: Σημαντική αλλαγή για τους περυσινούς κατόχους διαρκείας

Τσακίρης: «Η εισήγηση Νίκολιτς-Ριμπάλτα για τις πωλήσεις στην ΑΕΚ - Ποιο νεαροί θα πάνε στην προετοιμασία»

Τσορμπατζόγλου: «Κανείς δεν βάζει το χέρι στη φωτιά για Λουτσέσκου - Όλα ανοιχτά για τον αθλητικό διευθυντή»

Δεσύλλας: «Ο Ζαγαρίτης, ο τερματοφύλακας και τα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Το ΟΚ του Λόπεθ και τα χαρακτηριστικά του έτερου χαφ»

Ανανέωσε με Χουτεσιώτη μέχρι το 2028 ο Ατρόμητος