Ξεκίνησε το camp της Σχολής του Ολυμπιακού στο Ροσάριο της Αργεντινής, με στελέχη της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας να βρίσκονται εκεί και να παρακολουθούν τις πρώτες δραστηριότητες.

Στο πλαίσιο της παρουσίας τους στην πόλη, η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον Διευθυντή Αθλητισμού του Δήμου Ροσάριο, Ντιέγκο Σέβεν, με τον οποίο συζήτησαν την προοπτική ενίσχυσης της συνεργασίας που ήδη υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η αποστολή, αποτελούμενη από τους Βασίλη Νάνο, Άρη Κυριαζή και Κωνσταντίνο Μπέτσα, έφτασε στην Αργεντινή την Πέμπτη (20/11) και πραγματοποίησε επίσκεψη στο ιστορικό γήπεδο της Νιούελς Ολντ Μπόις, όπου έχουν αγωνιστεί θρύλοι όπως οι Μαραντόνα, Μέσι και Μπατιστούτα.

Το ποδοσφαιρικό camp θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 23 Νοεμβρίου, σε συνεργασία με το @provincialoficial, και αφορά παιδιά γεννημένα από το 2009 έως το 2014.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Άρης μια ανάσα από τον Σάτκα, παρτενέρ του Φαν Ντρόγκελεν στη Σαμσουνσπόρ!

ΑΕΚ: Καμία ανησυχία για Ζίνι - Χτύπησε στον έσω πλάγιο ο Πενράις

Σαββόπουλος: «Προχωρημένες συζητήσεις με Ράφα Μιρ - Πλησιάζει ο Σλάτκα για τη θέση του αμυντικού»

Νίκολιτς: «Περιμένω άμεσα τον χαφ και μία μεταγραφή στην Αθήνα - Υπολογίζω τον Ελίασον, κανείς δεν τον έβγαλε εκτός»

«Η ταυτότητα της ΑΕΚ του Νίκολιτς και ο Μάγερ που ήρθε έτοιμος»: Το σχόλιο Τζαλίδη για την πρώτη φιλική ήττα της Ένωσης

Τσανάκας: «Ξεκάθαρο upgrade του Ολυμπιακού με την επικείμενη απόκτηση του Σαλάχ-Εντίν»

Κετσετζόγλου: «Χαφ με ένταση, πιθανός δανεισμός Σαχαμπό και ερωτηματικό στο αριστερό άκρο της άμυνας»

Τα highlights από την πρώτη φιλική ήττα της ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Μάγερ

Καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο τον Πύργο και άφησε θετικές εντυπώσεις ο Παναιτωλικός

Τσακίρης: «Το καλύτερο πρώτο ημίχρονο της προετοιμασίας - Τα δύο πρόσωπα και η ανάγκη ενίσχυσης στα άκρα της άμυνας»