Συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας στον Ολυμπιακό για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Στην νεότερη ενημέρωση από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ γίνεται γνωστό ότι μέχρι τώρα έχουν ξεπεράσει τις 12.500 πωλήσεις, νούμερο στο οποίο έχουν συμπεριληφθεί και άλλα περίπου 1.000 εισιτήρια τα οποία πωλήθηκαν σήμερα, στην πρώτη ημέρα της δεύτερης περιόδου της διάθεσής τους.

Σε αυτή την περίοδο οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να αποκτήσουν και μία κάρτα η οποία συνδέεται με θέση που άνηκε σε περσινό κάτοχο, ο οποίος όμως δεν προχώρησε στην ανανέωση της κάρτας του και για την νέα σεζόν.

Τα εκδοτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης» λειτουργούν Δευτέρα - Παρασκευή και ώρες 10:00 - 18:00, ενώ η διάθεση πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός (www.olympiacos.org), όλο το 24ωρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τετέι: Έγραψε ιστορία στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ με γκολ στα 34 δευτερόλεπτα

Ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ντέρμπι ο Κάνγκουα

Τα σχόλια των παραγωγών του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ

Post Ζήκου με φωτογραφία Νίκολιτς: «Όταν θα παίζεις με έναν παίκτη μείον, τότε θα πρέπει και να μάθεις να χάνεις»

Το νικητήριο γκολ του Μύθου στο 87’ και οι δύο αποβολές: Τα highlights του ΠΑΟΚ-Asteras AKTOR

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ θα δουλέψει περισσότερο με δύο φορ - Ποιους σκέφεται ο Λίσι για δεξί μπακ στο Καραϊσκάκη»

Τρελάθηκαν με τον Αντίνο οι Καλάμπρια, Φαν Ντρόνγκελεν και Τσιριβέγια, αποθέωση και σε Τετέι

«Καρφί» Νίστρουπ: «Αυτήν τη φορά η κόκκινη κάρτα δεν άλλαξε τη ροή του αγώνα»

Χωρίς Γκαρθία η αποστολή του Ατρόμητου

Νίστρουπ: «Μεγάλη νίκη, μας δίνει πίστη και ελπίδα – Κάνουμε τα πάντα για να είναι ο κόσμος περήφανος»