Η επιστροφή του Ολυμπιακού στο Final Four της Ευρωλίγκας σκόρπισε μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του.

Ήδη, η διοργανώτρια αρχή έχει ανακοινώσει πως τα ουδέτερα εισιτήρια έχουν γίνει sold out, ωστόσο με βάση τα στοιχεία αναφορικά με το που πήγαν τα «μαγικά χαρτάκια» προβλέπεται να γίνει… απόβαση στο Βελιγράδι από φίλους των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν το 45% των εισιτηρίων έχουν πάει σε ελληνικά χέρια! Από ‘κει και πέρα, οι Ισπανοί πήραν το 16% και θα εκπροσωπηθούν από τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, που θα τεθούν και αντιμέτωπες στον ημιτελικό.

Από ‘κει και πέρα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν θα είναι στην τελική φάση, αλλά ένα ποσοστό 6% έχουν αγοράσει φίλαθλοι από το Ισραήλ, ενώ από 5% πήραν οι Τούρκοι, για λογαριασμό της Αναντολού Εφές, μαζί με τους Σέρβους, που είναι οι οικοδεσπότες. Τα υπόλοιπα «μαγικά χαρτάκια» διατέθηκαν σε άλλους.

Επίσημα από την Ευρωλίγκα, καθώς φιναλίστ πήρε από 600 εισιτήρια. Από την πλευρά της, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ καταβάλει προσπάθειες να πάρει ακόμη περισσότερα, όμως εκτιμάται πως οι φίλοι του Ολυμπιακού θα είναι κοντά στις 6-7.000.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός