Τηλεφωνική επικοινωνία μακράς διάρκειας είχαν τη Δευτέρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Αντρέα Ανιέλι μετά από πρωτοβουλία του ισχυρού άνδρα της Γιουβέντους, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις εξελίξεις στην European Super League, την κλειστή λίγκα που εξήγγειλαν ισχυρά κλαμπ της Ευρώπης, αλλά μετά από ποικίλες αντιδράσεις ανέστειλε (τουλάχιστον προσωρινά) τη δράση της.

Χθες ιταλικό δημοσίευμα ανέφερε πως το όνομα του Ολυμπιακού είχε πέσει στο τραπέζι στη σύσκεψη των δώδεκα ισχυρών που ίδρυσαν την ESL, μαζί επίσης με Σεβίλλη, Λιόν, Νάπολι και Φιορεντίνα, ως υποψήφιες αντικαταστάτριες των αγγλικών ομάδων που έκαναν πίσω για το πρότζεκτ.

Η στάση των Πειραιωτών, πάντως, ήταν εξ αρχής αρνητική απέναντι στην ESL, γιατί αφενός μεν σέβεται τις υπάρχουσες αρχές του ποδοσφαίρου (UEFA, FIFA, ECA) και αφετέρου δεν έχει ελιτίστικη συμπεριφορά και στηρίζεται πάνω από όλα στον κόσμο του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο