«Κλείδωσε» ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον δρόμο για το Final-4 της Ευρωλίγκας.

Από το αποτέλεσμα των «ερυθρόλευκων» στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε θα κρινόταν αν θ’ αντιμετώπιζαν την Μπαρτσελόνα ή τη Μονακό.

Μετά τη νίκη που πήραν λοιπόν επί της τουρκικής ομάδας (84-81 στην παράταση), σφράγισαν την κατάκτηση της 5ης θέσης, με ρεκόρ 22-12.

Κάτι που σημαίνει ότι θα διασταυρωθούν με τους Καταλανούς (οι οποίοι τερμάτισαν στην τέταρτη θέση) και θα πρέπει να προσπεράσουν το δικό τους εμπόδιο με μειονέκτημα έδρας στον δρόμο για το Βερολίνο.

Όσο για το ενδεχόμενο να συναντηθεί ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό, είναι εφικτό μονάχα αν φτάσουν και οι δυο ως το τέλος του δρόμου, δηλαδή στον τελικό της διοργάνωσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο Top-10 της αγωνιστικής Παπανικολάου και Γουόρντ, στην κορυφή ο Άρμονι Μπρουκς

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Γιαννακόπουλος για Μποντιρόγκα: Κανένας δεν παίζει με την υπομονή μας-Το περάσαμε με Μπερτομέου, 2η φορά δεν θα υπάρξει

«Οι δεσμοί δεν σβήνουν ποτέ» - Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα - Κωστούλα

Κωστούλας μετά το Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός: «Φέτος πιστεύω είναι η χρονιά μας»

Μποζίκας: «Δύσκολο να κρατήσεις τόσο χαμηλά μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός - Αξίζαμε προβάδισμα 20 πόντων στο ημίχρονο»

Ο Λάσο απάντησε για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί από τον πάγκο της Εφές

Έξαλλη με Τζόουνς η Μαρία Δαρσινού: «Ποιος είναι αυτός που κάνει νταηλίκια στον Σλούκα; Η μάνα του τον ξέρει;»

ΜακΚίσικ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Βασιστήκαμε ο ένας στον άλλο και εκτελέσαμε το πλάνο - Ήταν μία καταπληκτική νίκη»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι των «αιωνίων»