Την κατάσταση στα χέρια του για την υπόθεση του Κάρλος Βιθέντε, ο οποίος απασχολεί τον Ολυμπιακό, πήρε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος προπονητής μίλησε με τον 26χρονο εξτρέμ, που πληροί τα «θέλω» του για τα άκρα της επίθεσης, και του εξήγησε το πλάνο της επόμενης σεζόν στους Πειραιώτες.

Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τους όποιους ενδοιασμούς είχε για την μετακίνησή του στην Ελλάδα και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» συζητούν με την Αλαβές (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027) για την απόκτησή του.

Αρχικά οι Ισπανοί αξίωναν 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Βιθέντε, όμως οι απαιτήσεις τους έπεσα στα 8 εκατ. ευρώ και τώρα υπάρχει μία αίσθηση πως η δουλειά μπορεί να γίνει και με λιγότερα χρήματα.

Ο Ολυμπιακός, από τη μεριά του, θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει την εισήγηση του Μεντιλίμπαρ, με την υπόθεση να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και πλέον εκείνο που απομένει είναι το «Ο.Κ.» της Αλαβές για να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά, όπως τονίζουν από τη μεριά τους και στη χώρα της Ιβηρικής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός με τον ΟΦΗ…»

ΑΕΚ: Χωρίς Πένραϊς με Ατρόμητο, εκτίει τιμωρία λόγω καρτών

Αθανασίου: «Δεν έχει ρεαλιστική βάση η πώληση της ΠΑΕ - Σεβασμό στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Μέσα Ποντένσε και Τσικίνιο: Η αποστολή του Ολυμπιακού για ΟΦΗ!

Σαββόπουλος: «Το μέγα ερώτημα είναι πώς θα διαχειριστεί το υλικό που έχει διαθέσιμο ο Χιμένεθ»

Τσορμπατζόγλου: «Καθοριστική η σημερινή ημέρα για τον Κωνσταντέλια»

Κετσετζόγλου: «Έτοιμος με Ατρόμητο ο Μάνταλος-Παίζει στην Σαμψούντα ο Ζίνι»

Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση από οποιονδήποτε για την απόκτηση της ΠΑΕ – Διακινούμενα από ανταγωνιστή τα σενάρια»

Δεσύλλας: «Με αλλαγές στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός, εξίσου σημαντικές με τις μεταγραφές και οι αποχωρήσεις»

Σταματέλος: «Δεν μπορώ να σκεφτώ πώς να μην γυρίσει στον Ολυμπιακό ο Φορτούνης το καλοκαίρι»