Έφτασε η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος στις 21:00, θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Μονακό στην «Etihad Arena», στον σπουδαίο ημιτελικό του Final Four της Ευρωλίγκας.

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η αποστολή των «ερυθρόλευκων», με την οποία και θα αγωνιστούν κόντρα στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη με μοναδικό στόχο την πρόκριση.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς, - πέραν του Έβανς - δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Έτσι, ο Έλληνας κόουτς συμπεριέλαβε στη 12άδα τον Μόουζες Ράιτ, αφήνοντας εκτός τους Ντόρσεϊ ,Λαρεντζάκη, Έβανς και Μήτρου-Λονγκ.

Η 12άδα του Ολυμπιακού: Ουόκαπ, Φουρνιέ, Γουίλιαμς-Γκος, Βιλντόζα, Λι, ΜακΚίσικ, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Πίτερς, Φαλ, Μιλουτίνοφ, Ράιτ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

MVP της 28ης αγωνιστικής ο Μόουζες Ράιτ - Πρώτο βραβείο στην καριέρα του!

«Για να σηκώσουμε με τρέλα άλλο ένα»: Ο Όσμαν τραγούδησε το αγαπημένο του σύνθημα και το… δίδαξε στον Σορτς!

Καταγγελία της Φενέρμπαχτσε για τη σύρραξη στο Telekom Center Athens

Σάρας: «Game changer ο Χέιζ-Ντέιβις, από τους κορυφαίους παίκτες στη Euroleague - Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό»

Η επιστροφή Ναν, η αγωνία και ο «δήμιος» Μπόλντγουιν: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε

Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου λόγω αδιαθεσίας ο Αταμάν - Σερέλης: «Δεν ξέρω αν θα παίξει ο Χέιζ-Ντέιβις στο Κύπελλο»

Όσμαν: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγαλύτερος απ' ότι νομίζει ο Μπόλντγουιν - Θα το θυμόμαστε κι εμείς και ο κόσμος μας»

Χουάντσο: «Να μάθουμε από τα λάθη μας, καλύτερος παίκτης μας ο Ναν»

Σερέλης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μας βάρυνε η ανάγκη για αποτέλεσμα - Σκληρή ήττα, αλλά πρέπει να σηκώσουμε γρήγορα κεφάλι»

Πετρίδης: «Έχασε σημαντικό έδαφος ακόμα και για την κούρσα της 6άδας ο Παναθηναϊκός»