Ακόμη ένα βήμα, ίσως και το πιο αποφασιστικό καλείται να κάνει ο Ολυμπιακός σήμερα στις 19:00 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στην Μονακό στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι-οφ. Οι ερυθρόλευκοι, φυσικά και σήμερα στοχεύουν στην δεύτερη νίκη τους η οποία θα τους φέρει μια ανάσα από την πρόκριση στο final-4.

Πώς θα την πετύχουν; Μα, με τη ίδια συνταγή… Ο Ολυμπιακός δεν έχει λόγο να διαφοροποιήσει κάτι στο πλάνο του, αυτό που είχε στο πρώτο ματς, και έτσι με βάση την εξαιρετική άμυνα και εξουδετερώνοντας τον Μάικ Τζέιμς να έχει ένα μεγάλο προβάδισμα την κατάκτηση της νίκης.

Το μόνο ζητούμενο ή αν θέλετε η μόνη φοβία που μπορεί να έχουν σήμερα οι ερυθρόλευκοι είναι η πρώτη νίκη… Ή για να γίνουμε περισσότερο κατανοητοί η ευκολία με την οποία ήρθε αυτή. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αυτό επισημαίνει στους παίκτες του ενόψει του σημερινού αγώνα.

«Εμείς πρέπει οπωσδήποτε να μην υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο. Δεν θα το κάνουμε, ξέρουμε όλοι ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ότι σε αυτές τις σειρές για να έχεις συνέχεια στη διοργάνωση πρέπει να ξεχνάς άμεσα τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι, είτε έχει κερδίσει είτε έχεις χάσει σε αυτό», ήταν τα λόγια του.

Στα αγωνιστικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έδειξε να είναι αισιόδοξος για την παρουσία του Χασάν Μάρτιν, ο οποίος έχει ένα οίδημα στον δεξιό μηρό και όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του, όπως και στον πρώτο αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός AKTOR: Οδηγίες προς τους οπαδούς για τον σημερινό αγώνα με την Βαλένθια

Βρούτσης: Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει φτιάξει το πρόβλημα στο ΣΕΦ -Γι’ αυτό δεν αναβάλαμε το πόλο του Παναθηναϊκού

Πετρίδης: «Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε ο Παναθηναϊκός AKTOR - Δίνει μια επιπλέον λύση ο Γιουρτσέβεν»

Τζαμπάρι Πάρκερ: «Δεν έχω ξαναπαίξει σε τέτοιες συνθήκες-Ήρθα για τον Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν»

Ευρωλίγκα: Ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική με σημαντικές αναμετρήσεις σε Μπολόνια, Βελιγράδι και Βιτόρια

Παναθηναϊκός AKTOR-Βαλένθια: Για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί οι «πράσινοι»

Βαθμολογία Euroleague: Μόνη πρώτη ξανά η Χάποελ Τελ Αβίβ, μπήκε στη δεκάδα η Ρεάλ Μαδρίτης

Χρονικό: Πώς φτάσαμε στην αναβολή του Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και τα δεδομένα με την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα

Γιάτρεψε τις πληγές της και μπήκε με νίκη στη μετά-Ομπράντοβιτς εποχή της η Παρτίζαν

Ανησυχία στην Παρτίζαν με Ποκουσέφσκι: Αποχώρησε υποβασταζόμενος με πρόβλημα στον αστράγαλο