Την αντίδραση που έπρεπε έβγαλε ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με σκορ 10-7 της Μπαρτσελονέτα στο «Παπαστράτειο», και πήραν την πρώτη τους νίκη στην προημιτελική φάση του LEN Champions League, φτάνοντας τους 3 βαθμούς και μένοντας στο «κόλπο» της πρόκρισης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς με πρωταγωνιστή τον Κώστα Γενηδουνιά, ο οποίος σκόραρε 3 φορές στο πρώτο οκτάλεπτο, υπογράφοντας το 4-2. Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, κράτησε μακριά από τα γκολ την ισπανική ομάδα στο δεύτερο οκτάλεπτο και ανέβηκε στο 6-2 με ακόμη ένα γκολ του Γενηδουνιά.



Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εγκάνα μείωσε με δύο γρήγορα γκολ σε 6-4 για την Μπαρτσελονέτα. Παρόλα αυτά, ο Τάκης Δήμου απάντησε με τον ίδιο τρόπο, διαμορφώνοντας το 8-4 του τρίτου οκταλέπτου. Από εκεί και πέρα, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Εγκάνα οι Ισπανοί πλησίασαν, ωστόσο ο Ολυμπιακός άντεξε και πήρε τη σπουδαία νίκη.



Επόμενως αγώνας για τους «ερυθρόλευκους» είναι στην Ιταλία, κόντρα στην Μπρέσια (03/04, 19:00).

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-0, 2-2, 2-3

Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ 1, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 5, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου 2, Γκίλλας, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Ελβις Φάτοβιτς): Αγκίρε, Φαμέρα, Σαναούχα 1, Μουναρίθ 3, Ντε Τόρο, Λαρούμπε, Πάβιγιαρντ 1, Πάουλ, Ταούλ, Περόνε 1, Μπιέλ 1, Ζόβιτς, Πόρτερ



Αναλυτικά οι δύο όμιλοι των «8»:

Α’ όμιλος

Προ Ρέκο 6β.
Νόβι Μπέογκραντ 6β.
Γιαντράν Σπλιτ 0β.
Μαρσέιγ 0β.

Β’ όμιλος

Φερεντσβάρος 3β. (ματς λιγότερο)
Ολυμπιακός 3β.
Μπαρτσελονέτα 3β.
Μπρέσια 0β. (ματς λιγότερο)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube