Νέο «όχι» σε πρόταση ομάδας από τη Σαουδική Αραβία είπε ο Πέντρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Αλ Νασρ προσέγγισε τους εκπροσώπους του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού, προκειμένου να διαπιστώσει τις προθέσεις του και αν το ενδιαφέρει η προοπτική να εργαστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, οι Άραβες έφτασαν την Κυριακή σε μία προσφορά ύψους 4 εκατ. ευρώ στον 51χρονο προπονητή, ενώ παράλληλα εξέφραζαν την πίστη πως θα μπορέσουν να ρίξουν τη ρήτρα αποδέσμευσης των 4 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, δεν υπολόγισαν την αντίδραση του Μαρτίνς, ο οποίος έδειξε ξανά πως πιστεύει στο πλάνο που υπάρχει στην ομάδα και είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις (και μόνο) του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χοντραίνει το παιχνίδι η Γοδόι: «Θα προπονείται μόνος ο Αντίνο μέχρι να πάει στη Ρίβερ»!

Πάτησε Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Χόνγκλα

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Ηλιόπουλου στη «μάζωξη της Παναγιώτας»: «Τι έγινε, παιδιά, πού το πάμε εδώ;»

Χιμένεθ: «Με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση μπορούμε να νικήσουμε την ΑΕΚ»

Σαββόπουλος: «Η διαχείριση του Χιμένεθ για δυο ματς και η πιθανή 11άδα του Άρη με ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Το μεγαλύτερο ερωτηματικό για την ΑΕΚ - Τι θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος για τη διακοπή τριών εβδομάδων»

Ατρόμητος: Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Δεσύλλας: «Ανεβασμένη προσφορά από Παναθηναϊκό για τον Αντίνο και νέος κύκλος επαφών με τη Γοδόι»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θα κάνει ροτέισον στο Αγρίνιο ο Λουτσέσκου - Χρειάζεται υπομονή στην υπόθεση του Ντρκούσιτς»

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για Περιστέρι