Δεν έχουν τέλος τα αγωνιστικά προβλήματα στις τάξεις του Ολυμπιακού...

Μετά τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθηκαν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Λούκα Βιλντόσα, οι οποίοι και τραυματίστηκαν στο πρόσφατο παιχνίδι Ευρωλίγκας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, έγινε γνωστό πως αμφότεροι θα μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες!

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος σέντερ ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα επιγονατίδας και αναμένεται να μείνει εκτός για τουλάχιστον 14 ημέρες, ενώ, ο Αργεντινός γκαρντ υπέστη θλάση οπίσθιων μηριαίων αριστερά.


Τα προβλήματα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα δεν σταματούν εκεί, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θυμίζουν... νοσοκομείο. Και αυτό διότι, από το σημερινό ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο θα απουσιάσει ο Εβαν Φουρνιέ, καθώς ταλαιπωρείται από αιμάτωμα ποδοκνημικής , όπως και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.


Θυμίζουμε, πως σταθερά εκτός βρίσκονται και οι τραυματίες Ναίτζελ Γουίλιαμς Γκος και Τόμας Γουόκαπ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοίνωσε την παραμονή Γιαπλέ ο Vikos Falkons

«Δεν χρειάζεται κάποιο σχόλιο»: Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με τη φάση Ναν-Φουρνιέ από άλλη κάμερα

ΠΑΟ: «Δεν είναι τρόπος αντίδρασης ο ευτελισμός, ο υποβιβασμός στην Α2 - Θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων για το πρωτάθλημα»!

Γιαννακόπουλος: «Επί Βασιλακόπουλου πήρατε τίτλο με 7 βήματα Σπανούλη, στη νέα ΕΟΚ ούτε ένα λάθος υπέρ του Παναθηναϊκού»

«Ντράπηκε και η ντροπή»: Η αντίδραση της Πέννυς Ρόγκα για τον πρώτο τελικό της Stoiximan GBL στο ΣΕΦ

H αντίδραση του ιδιοκτήτη της Χάποελ στο ξέσπασμα του Αταμάν

Ολυμπιακός: Τι δείχνει η ιστορία όταν κάνει το 1-0 στο ΣΕΦ

Κατώτερος των περιστάσεων ο Χέιζ-Ντέιβις, τα «έσπασε» στο ΣΕΦ με 1/13 σουτ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Game 1 των τελικών

«Δύο διαφορετικά ματς σε ένα»: Η ανάλυση Ζέρβα-Ρομπόλη από το ΣΕΦ για το Game 1