Άτυχος στάθηκε ο Χασάν Μάρτιν, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με την Αναντολού Εφές και οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη μερική ρήξη μηνίσκου.

Έτσι, ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, ενώ αναμένεται να μείνει στα «πιτς» για περίπου ένα μήνα.

Κάπως έτσι εξηγείται και η αιφνιδιαστική κίνηση των «ερυθρολεύκων» με τον Κώστα Κουφό, ο οποίος θα μετακομίσει στους Πειραιώτες για να καλύψει το κενό που αφήνει ο 25χρονος.

Να σημειωθεί ότι ο Μάρτιν είχε 9 πόντους και 4,6 ριμπάουντ/μέσο όρο στη φετινή Ευρωλίγκα, ενώ σούταρε με 72% στα δίποντα!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι