Πλήγμα για τον Ολυμπιακό με Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος. Η μαγνητική που έβγαλε ο Αμερικανός γκαρντ μετά τον τραυματισμό του στον χθεσινό αγώνα με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι έδειξε πως υπέστη θλάση στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού.

Δεν διευκρινίζεται από τους Πειραιώτες τι βαθμού είναι η θλάση, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως τίθεται νοκ άουτ για έναν μήνα. Αρχικά χάνει τα παιχνίδια με Ερυθρό Αστέρα, Μαρούσι και Ζαλγκίρις, ενώ θα λείψει και από τα ματς με Ρεάλ, Μπάγερν και Βαλένθια.

Το βάρος θα πέσει και πάλι στον Τόμας Γουόκαπ, με τον Μιχάλη Λούντζη να καλείται να προσφέρει λύσεις στο «1». Από το αυριανό ματς θα λείψουν επίσης ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Στα έξι παιχνίδια Ευρωλίγκας που πρόλαβε να παίξει ο Γκος φέτος είχε 10,7 πόντους (45% στα τρίποντα), 2,5 ασίστ, 2,2 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 9,5 στην αξιολόγηση σε 22:32 κατά μέσο όρο.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού αναφέρει: Ο Νάιτζελ Γουϊλιαμς Γκος υποβλήθηκε σήμερα (15/11) σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στην μυοτενόντια συμβολή της μακράς κεφαλής του δικέφαλου μηριαίου στο δεξί πόδι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καταγγελία-σοκ από τον Πετρόπουλο του Κολοσσού: «Ελπίζω τα φρένα του αυτοκινήτου μου να κόπηκαν… μόνα τους»

Ο Αθηναϊκός τρομοκράτησε τον Αμύντα και συνεχίζει ανενόχλητος στην κορυφή

Αταμάν: «Όσμαν και Μήτογλου θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μέσα στη βδομάδα - Η κατάσταση του Ναν είναι πιο περίπλοκη»

Η βαθμολογία της Stoiximan GBL μετά την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής

Ο πληθωρικός Σλούκας και ο καταιγισμός τριπόντων: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αμαρουσίου

Πρωτοφανές σκηνικό: Ο Αταμάν ζήτησε ειρωνικά challenge εις βάρος του Παναθηναϊκού και αποθεώθηκε!

Αταμάν: «Ελπίζω να επιστρέψουν γρήγορα οι τραυματίες, χρειαζόμαστε νίκες στην Ευρωλίγκα»

Μισός αλλά… αρκετός ο Παναθηναϊκός, λύγισε το Μαρούσι με τρομερό Σλούκα

Η στιγμή που ο Αταμάν αλλάζει όλη την πεντάδα του Παναθηναϊκού στο τρίλεπτο!

Γουόρντ: «Είχα να παίξω πλέι μέικερ από το λύκειο-Θα μας βοηθήσει ο Τζόζεφ»