Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Ο Μαροκινός επιθετικός σημείωσε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την ΑΕΛ για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League, φτάνοντας έτσι τα 65 γκολ συνολικά με τα «ερυθρόλευκα». Με αυτόν τον απολογισμό, έπιασε τον Βασίλη Καραπιάλη στην 11η θέση των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Ελ Κααμπί βρίσκεται πλέον μία ανάσα από τη δεκάδα, όπου τον περιμένουν ο Παναγιώτης Τσαλουχίδης και ο Ίλια Ίβιτς, αμφότεροι με 73 τέρματα. Αν ο Μαροκινός συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα τους ξεπεράσει μέσα στη φετινή σεζόν.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το στατιστικό της συνέπειάς του, καθώς ο φορ του Ολυμπιακού σκοράρει κατά μέσο όρο 0,6 γκολ ανά παιχνίδι, το κορυφαίο ποσοστό μεταξύ των κορυφαίων σκόρερ στη σύγχρονη ιστορία των Πειραιωτών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Με 16 απουσίες η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει κανονική προπόνηση - Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο Ζίνι»

Νικολακόπουλος: «Το καλό με τον Κάρμο και το κακό με τον Γιάρεμτσουκ»

Αθανασίου: «Ο Κρίστιανσεν έχει τις ικανότητες να γίνει αυτός βασικός, αν…»

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»