H χρονιά τελείωσε με άκρως επιτυχημένο τρόπο για τον Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το νταμπλ, όμως η «επόμενη ημέρα» έχει ήδη μπει σε πρώτο πλάνο με τον σχεδιασμό να τρέχει.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν την πρώτη τους μεταγραφή, καθώς ο Ρεμί Καμπελά, βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνηση του στην ομάδα του Πειραιά, η οποία έχει πάρει... φόρα στα μεταγραφικά.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και η διοίκηση του Ολυμπιακού, είναι σε ανοικτή γραμμή προκειμένου να τρέξει με γοργούς ρυθμούς ο σχεδιασμός και να στελεχωθεί, όσο το δυνατότερο γίνεται, ένα μεγάλο κομμάτι του ρόστερ.

Ο Βάσκος τεχνικός, έχει στραμμένα τα ραντάρ του στην πατρίδα του και ψηλά στη λίστα του υπάρχουν δυο ποδοσφαιριστές που είχαν φέτος χρόνο συμμετοχής στη La Liga.

Από τη μια ο Μπράιαν Χιλ που φέτος αγωνίστηκε στην Τζιρόνα και έχει συνεργαστεί στη Σεβίλλη με τον Μεντιλίμπαρ, ενώ ο άλλος είναι ο Μπράιαν Σαραγόσα που αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός από την Μπάγερν στην Οσασούνα, με την οποία σε 27 ματς είχε έξι ασίστ και πέντε γκολ. Αμφότεροι έχουν χαρακτηριστικά τα οποία αρέσουν στον προπονητή του Ολυμπιακού, ενώ στο «κάδρο» υπάρχει και ο Χάβι Μουνιόθ της Λας Πάλμας για τη μεσαία γραμμή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Πιθανότατα επιστρέφει στην 11άδα της ΑΕΚ ο Λιούμπιτσιτς - Πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στον Νίκολιτς»

Νικολακόπουλος: «Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα αυτήν τη στιγμή στον Ολυμπιακό»

ΟΦΗ: Κατέθεσε αίτημα αναστολής της ποινής για το ματς με τον Παναθηναϊκό

ΑΕΚ: Ο λόγος που δεν ζήτησε αναστολή ποινής και θα παίξει χωρίς κόσμο με Λεβαδειακό

ΟΦΗ: Εκτός με Παναθηναϊκό ο Αποστολάκης

Κετσετζόγλου: «Αν η ΑΕΚ κάνει το 5/5 θα έχει στείλει το μεγαλύτερο μήνυμα πρωταθλητισμού - Τι ισχύει με Μουκουντί»

Σταματέλος: «Ο Μαρινάκης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Μεντιλίμπαρ και στους παίκτες του Ολυμπιακού»

«Χρόνια πολλά στρατηγέ»: Οι ευχές του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια του Λουτσέσκου

Πανσερραϊκός: «Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και σήμερα για το ελληνικό πρωτάθλημα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει αξιοσημείωτη σταθερότητα μέσα σε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα»