· Βγήκε σήμερα στην Αργεντινή και το όνομα του Γκαστόν Ερνάντες για τον Ολυμπιακό. Ότι όχι απλά είναι στα ραντάρ των «ερυθρόλευκων» ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, αλλά κι ότι έχουν κάνει προσφορά 4 εκ. δολαρίων στη Σαν Λορέντσο, στην οποία ανήκει.

· Εγώ δεν είμαι σε θέση να το επιβεβαιώσω ή, να το διαψεύσω, αλλά μπορώ να καταγράψω ότι ο Αργεντίνος στόπερ δεν είναι δεξιοπόδαρος, όπως γράφει το transfermarkt και μας παρέσυρε όλους-το παιδί είναι αριστεροπόδαρος και δη κλασικός αριστεροπόδαρος.

· Κατ΄ επέκταση, εύλογα μπορούμε να αναρωτηθούμε: έχοντας πάρει ο Ολυμπιακός Αργεντίνο αριστεροπόδαρο στόπερ, τον Νικολάς Φρέιρε, θα πάει να πάρει και δεύτερο Αργεντίνο αριστεροπόδαρο στόπερ, τον Γκαστόν Ερνάντες και δη πληρώνοντας 4 εκ. δολάρια; Κάτι δεν μου πάει καλά στο παζλ…



· Η αίσθηση που μου δίνεται είναι ότι ο παίκτης της Σαν Λορέντσο πιθανότατα ήταν ο τρίτος Αργεντίνος της τελικής λίστας των Κορδόν και Μαρτίνεθ, μαζί με τον Παλομίνο της Αταλάντα και φυσικά τον Φρέιρε. Ο Ολυμπιακός πιθανότατα να είχε κάνει όντως την περασμένη εβδομάδα την προσφορά των 4 εκ. δολαρίων για τον Ερνάντες, αλλά η Σαν Λορέντσο την απέρριψε.

· Μάλιστα διάβασα στο ρεπορτάζ της Σαν Λορέντσο και μία δήλωση του Ματίας Καρούτσο, γενικού μάνατζερ του συλλόγου, που ερωτηθείς για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπόκα Τζούνιορς για τον Ερνάντες σχολίασε: «Δεν φαντάζομαι μία ομάδα της Αργεντινής να μπορεί να πληρώσει το ποσό μίας πιθανής πώλησης του παίκτη με την ποιότητα που έχει». Άρα, τον κοστολογούν πολύ ακριβά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποστολόπουλος: Και με 15 επεμβάσεις και με «μπούκες» και με σουτ στο ντεμπούτο του στον Ολυμπιακό

Οι τελευταίες νίκες του Ολυμπιακού επί ΠΑΟ και ΑΕΚ έχουν τον ίδιο παρονομαστή!

Ο Ολυμπιακός 3 σερί ήττες στο Καραϊσκάκη δεν είχε ποτέ μέχρι στιγμής από την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Από τον Ιμπόρα στον Έσε και τον Καρβάλιο και από τον Ρέτσο στον Ρόντινεϊ και τον Κάρμο!

Ο Μεντιλίμπαρ είπε χθες στην Τούμπα την κουβέντα-κλειδί για τον Ολυμπιακό…

Σφυρίζει απόψε τον Ολυμπιακό ο Ντελαζό του Άρης-ΠΑΟΚ 0-1 και του πέναλτι στο Κράσνονταρ-ΠΑΟΚ. Και σφυρίζει με την ΑΕΚ...

Ολυμπιακός: Μία υπόκλιση στον Μεντιλίμπαρ

Και η Κ19 του Ολυμπιακού Ιταλούς κέρδισε και πήρε το ευρωπαϊκό…

Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει απόψε καλύτερα απ' ό,τι και στο 4-2!

Ολυμπιακός: Οιωνός πρόκρισης οι μόλις τέσσερις ανατροπές στην ιστορία των Κυπέλλων Ευρώπης και ο τρόπος που έγιναν!