Ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι, πιέζοντας τον αντίπαλο λίγο έξω από την περιοχή του. Η εικόνα του ματς μέχρι το πρώτο 20λεπτο φώναζε ότι η ομάδα του Μαρτίνς θα το φέρει το ματς στα μέτρα του με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ωστόσο, το πράγμα πήγε αλλιώς. Όσο περνούσε η ώρα τόσο μεγάλωνε το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή.

Κουντέ και Καμαρά ζητούσαν βοήθεια, η μπάλα πουλιόταν σε επικίνδυνα σημεία από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Φυσικό και επόμενο, λοιπόν, να στερέψει επιθετικά ο Ολυμπιακός, αλλά και να αυξηθούν οι κίνδυνοι στην άμυνά του. Να 'ναι καλά ο Τζολάκης, ο οποίος ήταν ο μόνος λόγος για τον οποίο έμεινε απαραβίαστη η εστία των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Μαρτίνς προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, βάζοντας τον πιο έμπειρο Εμβιλά δίπλα στον Καμαρά, αλλά η εικόνα δεν άλλαξε μέχρι να γίνει η ζημιά. Ο Σισέ κάνει ένα ανόητο φάουλ έξω από την περιοχή, το τείχος βαριέται να πηδήξει στην εκτέλεση και οι Βούλγαροι βρίσκουν το γκολ στο 50'.

Ο Ολυμπιακός πάλευε να βρει αντίδραση μόνο με τις προσωπικές ενέργειες του Βαλμπουενά, αλλά ουσιαστικά η εικόνα άρχισε να αλλάζει όταν ο Μαρτίνς έβαλε τον Ελ Αραμπί μπροστά μαζί με τον Χασάν. Όχι ότι έλειψαν οι κίνδυνοι. Οι χώροι άνοιξαν, ο Σεμέδο έμοιαζε και στο δεύτερο μέρος να είναι ακόμα σε διακοπές. Αλήθεια είναι ότι οι Βούλγαροι είχαν τις στιγμές τους να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ. Είχε και ο Ολυμπιακός όμως την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Χάνει ένα άχαστο ο Χασάν με το κεφάλι, κλείνει τα μάτια ο κόρακας σε μια αγκωνιά που τρώει ο Αιγύπτιος στο 77'.

Το σκηνικό έχει πια μεταφερθεί στα καρέ της Λουντογκόρετς. Η περιοχή γεμίζει με ερυθρόλευκες φανέλες, ο Ολυμπιακός αυξάνει την πίεσή του και σε μια από τις προσπάθειές του ο Αγιμπού Καμαρά χώνεται στην καρδιά της άμυνας, παίρνει τις κόντρες και πλασάρει ιδανικά για να ισοφαρίσει. Δικαιωματικά, αν και αυτό το 1-1 δεν είναι ακριβώς το σκορ που ήθελε ο Ολυμπιακός, η βραδιά ανήκει στον νέο Καμαρά, αλλά και τον Τζολάκη, που έκανε μεγάλη βραδιά παρά την γκέλα που πήγε να κάνει στις καθυστερήσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube