Συνέχεια στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λέο Περέιρα, ο οποίος αποτελεί τον βασικό στόχο των «ερυθρόλευκων» για την ενίσχυση στα μετόπισθεν, δίνουν Μέσα στη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα ισχυρίζεται πως η διοίκηση του συλλόγου από το Ρίο δεν έχει λάβει ακόμα πρόταση από τους Πειραιώτες για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό.

Στη συνέχεια, όμως, ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις της βραζιλιάνικης ομάδας για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους στη θέση του στο πρωτάθλημα της χώρας, αναφέροντας πως οι απαιτήσεις της «Φλα» ανέρχονται σε 8 εκατ. ευρώ (42 εκατ. Ρεάλ Βραζιλίας).

Χθες, πάντως, ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε την πληροφορία στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση 4 εκατ. ευρώ στη Φλαμένγκο.

Μένει να φανεί αν οι Βραζιλιάνοι θα «λυγίσουν» υπό την πίεση που φέρεται να ασκεί ο παίκτης, για να αγωνιστεί στην Ευρώπη, ενώ ρόλο κλειδί στην υπόθεση παίζει και ο μάνατζερ, ενώ ο Ροντινέι έχει κάνει το σχετικό «ψηστήρι» στον πρώην συμπαίκτη του στη Φλαμένγκο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός αφοσιώνεται πλήρως στον πιο μεγάλο στόχο του - Πρέπει να ανεβάσει στροφές επιθετικά»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα και το ''πρέπει'' είναι τεράστιο»

Η αποστολή του Πανσερραϊκού στη δύσκολη δοκιμασία του κόντρα στον Ολυμπιακό

Σαββόπουλος: «Ο Άρης προσπαθεί να κάνει ξανά καινούρια αρχή - Τα πλάνα του Γρηγορίου για Παναθηναϊκό»

Τσακίρης: «Αν όλα πάνε καλά, θα είναι έντονη η αναγνώριση στη δουλειά του Νίκολιτς από τον κόσμο της ΑΕΚ στον Βόλο»

Δεσύλλας: «Έφερε προσμονή στον κόσμο του ο Παναθηναϊκός - Αρκετά μεγάλο ροτέισον με τον Άρη»

Με απουσίες αλλά και επιστροφές στην Τούμπα ο Asteras AKTOR

Άφιξη του Ολυμπιακού στις Σέρρες με αποθέωση από τον κόσμο

Αναστασίου: «Ήμασταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό»