Εν αναμονή της αυριανής άφιξης του Γκαστόν Ερνάντες από την Αργεντινή, ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως οι Πειραιώτες έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση του Νεμάνια Ράντονιτς, ο οποίος είναι «σύμμαχός» τους. Με την Τορίνο υπάρχει μία διαφορά της τάξεως του μισού εκατ. ευρώ και γίνεται διαπραγμάτευση για να καλυφθεί. Ο ιταλικός Τύπος βάζει στο κόλπο και τον Μπρέκαλο, για τον οποίο πάντως ο Ολυμπιακός έχει διαψεύσει, με τον Κροάτη να φέρεται έτοιμος να πάει στη Χάιντουκ.

Για τη θέση του αμυντικού χαφ από την Τουρκία προκύπτει πάλι του Κρέσπο της Φενέρ, η οποία φέρεται να έχει προτάσεις για τον Γαλλοπορτογάλο από Ολυμπιακό, Κάντιθ και Γρανάδα.

Τέλος, ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε πως υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις στον Ολυμπιακό για το πόσες μεταγραφές πρέπει να γίνουν ακόμη, επειδή ο Κάρλος Καρβαλιάλ βλέπει το Ρέντη έχει αρχίσει να γεμίζει από παίκτες και δεν θα ήθελε άλλους, αν δεν φύγουν αρκετοί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube