Ιδιαίτερο για έναν ακόμα λόγο θα είναι το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, το οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Αυγούστου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!

Εκτός από το γεγονός ότι θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» ενόψει της νέας σεζόν, μετά τις αναμετρήσεις τους σε Ολλανδία και Ιταλία, οι φίλοι των Πειραιωτών θα έχουν και τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις κούπες του Conference League και του Youth League!

Όπως ανακοινώθηκε, τα ευρωπαϊκά τρόπαια που κατακτήθηκαν στο τέλος της περασμένης σεζόν θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο, με την ΠΑΕ να καλεί τον κόσμο στην «ερυθρόλευκη» γιορτή.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Στο φιλικό της ομάδας μας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (8/8, 21:00) υποδεχόμαστε τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού μας, εκεί όπου ανήκουν! Στο κάστρο μας, στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά τρόπαια ελληνικής ομάδας, του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League, θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μας και θα τα υποδεχθούμε όπως τους αξίζει! Σας περιμένουμε όλους, για μία ερυθρόλευκη γιορτή, μαζί με τον 12ο παίκτη μας!»
.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ποιος θα τερματίσει πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος; Τι λένε τα στατιστικά

ΠΑΟΚ: Συμπλήρωσε κάρτες ο Κεντζιόρα - Στο όριο έξι παίκτες

Ατρόμητος-Πανσερραϊκός: Για τη συνέχεια στις νίκες οι γηπεδούχοι, ψάχνουν «τρίποντο» ελπίδας οι Σερραίοι

Απαρηγόρητος ο Κάτρης, χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για το ντέρμπι της Τούμπας και την γκέλα του Παναθηναϊκού

Ερνάντεθ: «Να κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και για να είμαστε στην τετράδα»

Η αποστολή του Πανσερραϊκού για τη μάχη με τον Ατρόμητο

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έχασε δύο βαθμούς και… δύο πέναλτι»

Κετσετζόγλου: «Μένει πικρία στην ΑΕΚ για την ευκαιρία στο 94’ – Το μυστικό ήταν η απόκρουση του πέναλτι»

Μπενίτεθ: «Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν κερδίζουμε παιχνίδια, αλλά υπάρχουν πολλά που δεν μπορούμε να ελέγξουμε»