Σούπερ στην πρεμιέρα του ο Ολυμπιακός! Η ομάδα του Γιώργου Σίμου είχε εξαιρετική απόδοση και το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 της Πάφου στην 1η αγωνιστική της League Phase του Youth League.

Τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού από το ξεκίνημά του είχαν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και με υπομονή έψαχναν το γκολ. Από την άλλη μεριά, οι Κύπριοι έπαιζαν στο μισό γήπεδο και προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα. Με τη διαφορά ποιότητας να είναι εμφανής και τον Ολυμπιακό να παίρνει προβάδισμα στο 31o λεπτό όταν ο Θεοδωρίδης γύρισε από τα δεξιά και ο Κότσαλος με σουτ στην κίνηση εκτέλεσε τον αντίπαλο κίπερ για το 1-0. Για να έρθει στο 45' ο Χάμζα να δώσει αέρα δύο τερμάτων στους Πειραιώτες με όμορφο πλασέ.





Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος, με τον Κότσαλο να σερβίρει από τα αριστερά και ο Χάμζα να βρίσκει δίχτυα ξανά για το 3-0 στο 47ο λεπτό. Και λίγο αργότερα, ήταν η σειρά του Λιατσικούρα να σκοράρει, αναλαμβάνοντας την εκτέλεση από το κερδισμένο πέναλτι και να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά (4-0) στο 58'.

Οι Πειραιώτες συνέχιζαν να ελέγχουν απόλυτα το τέμπο, κρατούσαν μακριά από την εστία του… θεατή Καμπαγιοβάνη και το σκορ παρέμεινε ως είχε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θρήνος στον Πλατανιά: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Μιχαηλίδης σε ηλικία 34 ετών

Ήττα από την Αγγλία και δύσκολη αποστολή στο Λέστερ για την Εθνική Γυναικών

Με Ισλανδία η Εθνική Ελπίδων για την πρόκριση στο Euro!

Η ανάρτηση της Εθνικής Ελλάδας για τον Μπάλντοκ

Ταουσιάνης στους 94,6: «Προέχει η ανδρών, αλλά βεβαίως θα σκεφτούμε τη συμμετοχή των Κωστούλα-Μουζακίτη στα μπαράζ»

Ανάκληση αδειών σε γήπεδα του δήμου Παγγαίου μετά τον θάνατο του 16χρονου ποδοσφαιριστή στην Καβάλα

Ταουσιάνης: «Τι άλλο να ζητήσει κανείς από αυτά τα παιδιά για τη συνολική τους εικόνα;»

Η Εθνική Ελπίδων το κυνήγησε μέχρι τέλους, αλλά της έλειψε ένα γκολ για το απευθείας εισιτήριο και τώρα… φουλ για μπαράζ

Βασιλείου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Οι Έλληνες διαιτητές δεν έχουν πλέον κίνητρο»

Ένα βήμα πιο κοντά στα τελικά του Euro η Εθνική Ελπίδων: Ο Μύθου άνοιξε το σκορ στη Βόρεια Ιρλανδία στο 32'!