Στα τελευταία μεταγραφικά νέα του Ολυμπιακού (θυμίζουμε, στις 30 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία για μεταγραφές ελεύθερων), αλλά και στις επιλογές του Κάρλος Κορμπεράν στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή (18/09, 20:00), αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε ότι θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις με Κασάμι, αλλά και τερματοφύλακα, τονίζοντας, δε, ότι «πάγωσε» του Ομάρ Ελαμπντελαουί!

Εξήγησε, συγκεκριμένα, ο Νικολακόπουλος, ότι στον Ολυμπιακό περιμένουν να δουν την εικόνα του Βρσάλικο στα επόμενα παιχνίδια.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!

Στην ΑΕΛ Novibet και επίσημα ο Τζιανλούκα Φέστα

Σαραγόσα: «Όταν ανέλαβα τον Πανσερραϊκό έπρεπε να σβήσω πολλές ''φωτιές'' - Έχουμε κάνει ένα μικρό θαύμα»

Η UEFA αποθέωσε τον Πινέδα: «Η μπάλα κολλάει πάνω του»