Θα παίξει τελικά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και η συμμετοχή του θα κρινόταν τελευταία στιγμή.

Η επιθυμία του παίκτη λοιπόν να βοηθήσει είχε τελικά ως αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στη 12άδα και να βρίσκεται στις επιλογές του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Κάτι που σημαίνει ότι θ’ αγωνιστεί (έστω και λιγότερο του αναμενομένου) και δεν θα προστεθεί το όνομά του στις απουσίες των Λαρεντζάκη και Έισι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!

Η απόλυτη διάκριση για τον Βεζένκοφ - Τον ανέδειξαν MVP και οι παίκτες της Euroleague

Στον Γουόκαπ το βραβείο «Fair Play» από την Ένωση Παικτών της EuroLeague