Στην πολύ καλή τακτική προσέγγιση του Παναιτωλικού, η οποία ανάγκασε τον Ολυμπιακό να μη βρει χώρους και να προτιμήσει τις σέντρες, στάθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το τέλος του ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», που έληξε 0-0.

Ο Βάσκος τεχνικός συνεχάρη την ομάδα του Αγρινίου, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι η άμυνα της δικής του ομάδας δεν απειλήθηκε από τους φιλοξενούμενους, παρ' όλα αυτά «μόνο κάναμε σέντρες», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην κάμερα της Cosmote TV:

«Θέλω να πω μπράβο στον Παναιτωλικό, έπαιξε εξαιρετικά, μας δυσκόλεψε πολύ και μόνο κάναμε σέντρες. Τόσο, όμως, οι σέντρες μας, αλλά και τα σουτ έξω από την περιοχή, δεν ήταν καλά.

Ξέρουμε πως θα έχουμε πολλά τέτοια παιχνίδια, πρέπει να βρούμε τρόπο να παίξουμε καλύτερα. Αλλά εκτός από αυτό κάναμε και κάτι καλό, αμυντικά δεν επιτρέψαμε να μας δημιουργήσει πρόβλημα ο Παναιτωλικός. Αυτό είναι κάτι, που κάναμε καλά
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σιώπης: «Ευχαριστώ την Παναθηναϊκή οικογένεια για όλη τη στήριξη και την αγάπη της»

Το «μπαμ» της ΑΕΚ στο Άπελντορν: Ο Μάγερ υπογράφει, ανακοινώνεται και εντάσσεται στην προετοιμασία!

Η δικαίωση του Κουτσερένκο: Κορυφαίος τερματοφύλακας της Super League από τη Sofascore

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Στέφαν Ορτέγα: «Πρώτος στόχος το Champions League, πάντα να είμαστε πρωταθλητές εδώ»

ΑΕΚ: Χαλάρωμα με βόλτα στο κέντρο του Άπελντορν για παίκτες και στελέχη

Άμεσα στην Ελλάδα ο Γκουστάβο Σα, δανεικός στον Ολυμπιακό μέσω Νότιγχαμ λένε οι Πορτογάλοι!

Τσακίρης: «Πιστοποιεί την ποιοτική ενίσχυση το φετινό καλοκαίρι η ΑΕΚ - Πολυεργαλείο με εξαιρετικό αριστερό ο Μάγερ»

Στην τελική ευθεία για Ντιναμό με τις γνωστές απουσίες ο ΠΑΟΚ

Προχωράει και κλείνει τον Γκουστάβο Σα ο Ολυμπιακός!