Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται στον τέταρτο τελικό των playoffs της Stoiximan GBL, με το ΣΕΦ να γεμίζει από οπαδούς των Πειραιωτών που ευελπιστούν να δουν την ομάδα τους να κατακτά το πρωτάθλημα.

Οι φίλοι των γηπεδούχων δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την αγάπη τους για τον τεχνικός του κλαμπ, Γιώργο Μπαρτζώκα, που αποθεώθηκε μόλις έκανε την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο.

Εκείνος από τη μεριά του, απάντησε χαιρετώντας τους φιλάθλους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με σούπερ Φασούλα ο Αθηναϊκός πέρασε πάνω από τη Ραπίντ για το 3/3 στο Athens Cup

Λούκιτς: «Μίνιμουμ στόχος για τον Ηρακλή τα playoffs - Ο ουρανός είναι το όριο»

Λυκογιάννης: «Θα χρειαστεί υπομονή στον Κολοσσό, εκτός από 2 παίκτες η ομάδα είναι εντελώς καινούργια»

Μάντζαρης: «Ψηλά ο πήχης για τη Μύκονο μετά την πρώτη σεζόν - Να δείξουμε ότι δεν είναι μόνο γνωστή για το... καλοκαίρι»

Ζιάγκος: «Η Μύκονος να καθιερωθεί και να μεγαλώσει αγωνιστικά, οργανωτικά και διοικητικά χωρίς να αλλοτριωθεί»

Μπουρούσης για τον αντιπρόεδρο Καρδίτσας: «Κανένας περαστικός και καμία προσπάθεια απαξίωσης δεν θα με απομακρύνουν»

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια της πρεμιέρας με το Μαρούσι

Επιστροφή στις ρίζες για Χρυσικόπουλο: Υπέγραψε στον Ιόνιο

Ανακοίνωσε τον Φόρεστερ ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα και ζητά ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής