Η «μητέρα των μαχών» του ελληνικού μπάσκετ επιστρέφει το βράδυ της Παρασκευής, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 30ή αγωνιστική της EuroLeague (06/03, 21:15).

Οι «πράσινοι» έφτασαν περίπου στις 19:30 στο φαληρικό γήπεδο, με την άφιξή τους να γίνεται χωρίς προβλήματα. Μέλος της αποστολής δεν ήταν, πάντως, ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος έγινε γνωστό πως δεν θα κάνει την επιστροφή του στο ντέρμπι και έφτασε λίγο αργότερα μόνος του.

Υπενθυμίζουμε ότι πέραν του Γάλλου σέντερ, ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει και στον Αλέξανδρο Σαμοντούροφ, που αντιμετωπίζει τραυματισμό. Εκτός 12άδας για τον συγκεκριμένο αγώνα έμειναν επίσης οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Μάριους Γκριγκόνις.

@sporfm946 Πλάνα από την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. #sporfm #panathinaikosbc #fyp ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946








ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μένει στην Euroleague η Ρεάλ Μαδρίτης

Στην Ντουμπάι BC ο δήμιος της ΑΕΚ, Λουκόσιους

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Συμφώνησε με Σάσα Ομπράντοβιτς και ζητά διετές συμβόλαιο από Ευρωλίγκα

«Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό, τότε και τώρα»: Η αναδρομή της Euroleague στις δύο κούπες του Μπαρτζώκα

Το φοβερό μήνυμα του Μιλουτίνοφ για την Ευρωλίγκα: «Η νίκη της φωνής μέσα μου που αρνήθηκε να σταματήσει όταν πονούσε»

«Την προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε ιστορία»: Τα πλάνα της Εuroleague από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τelekom Center!

Γουόκαπ: «Το βράδυ της Ευρωλίγκας κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Φενέρμπαχτσε: «Σαν να υπήρχε προδιάθεση για να δοθεί στον Ολυμπιακό η Euroleague»

Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague: «Κάπου σε μια παλιά κασέτα…»

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!