Η δράση της Euroleague έφερε τους «αιώνιους» στο ίδιο γήπεδο για καλό σκοπό, με τους Σάσα Βεζένκοφ και Σακίλ ΜακΚίσικ από Ολυμπιακό και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Αλέξανδρο Σαμοντούροφ από Παναθηναϊκό να χαρίζουν χαμόγελα και μπασκετικές στιγμές σε μαθητές στα Άνω Λιόσια.

Συγκεκριμένα, η Αθήνα φιλοξένησε έναν ξεχωριστό σταθμό του προγράμματος «Bouncing for Good», της κοινωνικής πρωτοβουλίας της Euroleague Basketball μέσω του One Team, σε συνεργασία με τη Motorola.

Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων, σε μια περιοχή όπου οι ευκαιρίες για αθλητισμό δεν είναι πάντα αυτονόητες, παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μέρα γεμάτη μπάσκετ, παιχνίδι και έμπνευση.

Οι μαθητές συμμετείχαν σε διαδραστικές δραστηριότητες με επίκεντρο τις αξίες του αθλητισμού μέσα από δημιουργικά εργαστήρια και μπασκετικές ασκήσεις. Η ημέρα κορυφώθηκε με τη δωρεά περισσότερων από 100 μπαλών, αλλά και με την παρουσία των παικτών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που έπαιξαν, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά.

Ο Σάσα Βεζένκοφ μιλώντας στα παιδιά στάθηκε στη σημασία της προσφοράς, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να έχουν πρόσβαση στον αθλητισμό, ενώ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε για τη χαρά που προσφέρει το μπάσκετ και για τη δύναμή του να δίνει ευκαιρίες.

Μια ημέρα που έδειξε ότι, πέρα από τον ανταγωνισμό, το μπάσκετ μπορεί να ενώσει και να κάνει πραγματική διαφορά!



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ναβάρο: «Βρισκόμαστε μπροστά σε διαφορετικές καταστάσεις και πρέπει να μάθουμε να τις διαχειριζόμαστε»

Πενιαρόγια: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Παρί – Δύσκολα θα παίξει ο Λοβέρν»

«Πολύ δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό»: Το σχόλιο Ζέρβα από την προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο Κάουνας

Μίλερ-ΜακΙντάιρ και Εντζάι δοκίμασαν παραδοσιακά ελληνικά πιάτα σε βίντεο που δημοσίευσε η Ευρωλίγκα

Νέο σύστημα ορισμού διαιτητών στην Euroleague με τη χρήση AI

Μετά από τη Μακάμπι, και η Χάποελ Τελ Αβίβ αιτήθηκε να δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια της στην Κύπρο

Μασιούλις: «Δύσκολο να περιορίσεις τον Ολυμπιακό-Δεν θα βλέπω τον Σακίλ, αλλά την ομάδα μου»

Μπαρτζώκας: «Δίνει ασφάλεια ο Ντάνστον-Πέντε ματς σε επτά μέρες δεν είναι φυσιολογικό»

Χωρίς Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ζαλγκίρις

Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του αγώνα-Στο Εφές-Ρεάλ η Τσαρούχα