Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση, άντεξε στην αντεπίθεση του Παναθηναϊκού και πήρε τη νίκη με 91-83, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη σειρά των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος.

Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, μερικοί οπαδοί των «ερυθρόλευκων» φώναξαν υβριστικά συνθήματα εις βάρος του Κώστα Σλούκα, κάτι που μάλιστα προκάλεσε την αντίδραση του Εργκίν Αταμάν.

Ο ίδιος ο αρχηγός των «πράσινων» αντέδρασε δείχνοντας με τα δάχτυλά του πως ο ίδιος έχει τέσσερις Ευρωλίγκες και ο Ολυμπιακός τρεις.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:







ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με σούπερ Φασούλα ο Αθηναϊκός πέρασε πάνω από τη Ραπίντ για το 3/3 στο Athens Cup

Λούκιτς: «Μίνιμουμ στόχος για τον Ηρακλή τα playoffs - Ο ουρανός είναι το όριο»

Λυκογιάννης: «Θα χρειαστεί υπομονή στον Κολοσσό, εκτός από 2 παίκτες η ομάδα είναι εντελώς καινούργια»

Μάντζαρης: «Ψηλά ο πήχης για τη Μύκονο μετά την πρώτη σεζόν - Να δείξουμε ότι δεν είναι μόνο γνωστή για το... καλοκαίρι»

Ζιάγκος: «Η Μύκονος να καθιερωθεί και να μεγαλώσει αγωνιστικά, οργανωτικά και διοικητικά χωρίς να αλλοτριωθεί»

Μπουρούσης για τον αντιπρόεδρο Καρδίτσας: «Κανένας περαστικός και καμία προσπάθεια απαξίωσης δεν θα με απομακρύνουν»

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια της πρεμιέρας με το Μαρούσι

Επιστροφή στις ρίζες για Χρυσικόπουλο: Υπέγραψε στον Ιόνιο

Ανακοίνωσε τον Φόρεστερ ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα και ζητά ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής